Minikraan Norg, huur uw minikraan bij Westerhof Sebaldeburen

Minikraan Norg? Als u een minikraan in Norg wilt gebruiken, dan kunt u deze betrouwbaar en voordelig huren bij Westerhof Sebaldeburen. Onze service en kwaliteit zal uw verwachtingen overtreffen. Met een groot aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u van dienst zijn bij alle denkbare klussen. U vindt bij ons goed onderhouden materieel dat uitermate geschikt is voor onderhoud van tuinen, parken en bedrijfsterreinen.

U heeft bij Westerhof Sebaldeburen de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor een juiste bediening van de gehuurde machine. Wij leveren de minikraan bij u af in Norg en halen deze ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief.

 

Bekijk onze verhuurtarieven

 

  • Uitstekend onderhouden materieel
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Geen transportkosten
  • Machinist desgewenst in te huren

 

Minikraan Norg
Minikraan Norg

 

Minikraan Norg – prettig werken met de Hanix h15B-2

Onze Hanix H15B-2 minikraan heeft een hoge inzetbaarheid en is uitermate geschikt voor het graven van sleuven, het ontruimen en inrichten van tuinen, het rooien van struiken, stobben, het afgraven van opritten, etc. De minikraan wordt door ons regelmatig nagekeken, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerende machine. U klaart uw klus veilig en vlot met een minikraan van Westerhof Sebaldeburen!

Uw minikraan bezorgd en opgehaald in Norg

Wij leveren de minikraan in Norg af op de afgesproken tijd en datum en halen deze ook weer bij u op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden berekenen wij een kleine toeslag. Klik hier wanneer u een minikraan wilt huren in Groningen.

De beste deal voor het huren van materieel

Wilt u een minikraan huren? Neem dan contact met ons op voor uw reservering. Wij denken met u mee, spelen in op uw persoonlijke wensen en staan u terzijde met het beste advies. Eventueel kunnen wij u ook informeren over de andere machines in ons assortiment. Naar Westerhof Sebaldeburen dus voor het huren van een minikraan in Norg!